Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 8
  • Stadion: Hamzalar Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1660
Hamzalar K.D.Ç KARABÜKSPOR
523 Tactiek 424
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 22
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Yağcı rent richting de bal. Yağcı speelt de bal door. Sırıtmaz rent richting de bal. Mengenli verovert de bal door een tackle van achteren. Mengenli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mengenli rent richting de bal. Güçlütürk onderschept slim de pass. Güçlütürk passt de bal met de wreef. Sırıtmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırıtmaz haalt uit met een fantastische trap. Alemdar bokst de bal weg.

31e minuut.
Yağcı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güçlütürk. Yağcı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yağcı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Turp de bal. Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sulu rent richting de bal. Sulu probeert naar een medespeler te passen. Bercan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercan draait met de bal, schiet en ... Alemdar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzalar - K.D.Ç KARABÜKSPOR 1:0

44e minuut.
Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendere bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaş onderschept slim de pass. Mengenli rent richting de bal. Mengenli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hamzalar - K.D.Ç KARABÜKSPOR 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamzalar 46%, K.D.Ç KARABÜKSPOR 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hamzalar - K.D.Ç KARABÜKSPOR 1:1

61e minuut.
Hacıbektaş geeft een lange en hoge pass. Tekelioğlu rent richting de bal. Değirmendere rent richting de bal. Değirmendere haalt uit met een fantastische trap. Ayaydın probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzalar - K.D.Ç KARABÜKSPOR 1:2

64e minuut.
Mengenli is nu in balbezit. Güçlütürk onderschept slim de pass. Güçlütürk met een sublieme pass. Sulu is nu in balbezit. Sulu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Özbakır passt de bal met de wreef. Kılıççı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılıççı probeert naar een medespeler te passen. Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kılıççı onderschept slim de pass. Kılıççı met een sublieme pass. Turp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli onderschept slim de pass. Mengenli haalt uit met een fantastische trap. Ayaydın bokst de bal weg. Değirmendere bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzalar - K.D.Ç KARABÜKSPOR 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamzalar 57%, K.D.Ç KARABÜKSPOR 43%.
Hamzalar - K.D.Ç KARABÜKSPOR 1:3