Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe İstanbul SK NYC FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Saygınoğlu is nu in balbezit. Caferoğlu is nu in balbezit. Caferoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ulaşan rent richting de bal. Ulaşan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bulgurcu met een harde bal richting middenveld. Köksalar rent richting de bal. Köksalar met een sublieme pass. Duranöz is nu in balbezit. Duranöz draait met de bal, schiet en ... Haydaroglu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Caferoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Caferoğlu probeert naar een medespeler te passen. Duranöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Köksalar is nu in balbezit. Köksalar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Köksalar heeft problemen om de bal te vangen. Elazığlılar rent richting de bal. Elazığlılar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ulaşan de bal. Ulaşan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Köksalar onderschept slim de pass. Köksalar passt de bal in één keer door. Duranöz rent richting de bal. Duranöz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Soylu de bal onder controle te krijgen. Haydaroglu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Düzceli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaibrahimgil rent richting de bal. Düzceli begaat een overtreding. Karaibrahimgil raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Soylu trapt de bal weg. Saygınoğlu kopt de bal weg. Balıkesirlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşan is nu in balbezit. Ulaşan schiet op doel. Bulgurcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caferoğlu zal de hoekschop nemen. Düzceli is nu in balbezit. Düzceli schiet op doel. Daar is Antalya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Köksalar de bal. Saygınoğlu is nu in balbezit. Köksalar begaat een overtreding. Köksalar krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Karaibrahimgil is nu in balbezit. Saygınoğlu onderschept slim de pass. Saygınoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ulaşan de bal. Ulaşan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe İstanbul SK - NYC FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe İstanbul SK 48%, NYC FC 52%.
Fenerbahçe İstanbul SK - NYC FC 0:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çayırçimen met een snelle inworp. Köksalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Köksalar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahçe İstanbul SK - NYC FC 1:1

90e minuut.
Elazığlılar heeft problemen om de bal te vangen. Ayrancı is nu in balbezit. Elazığlılar verovert de bal door een tackle van achteren. Saygınoğlu rent richting de bal. Saygınoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe İstanbul SK 57%, NYC FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenerbahçe İstanbul SK - NYC FC 1:1