Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drazord Sportif A.Ș. Warmanspor
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Oğuzeli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkaslıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sultan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sultan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Deveciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveciler speelt de bal door. Kulolmaz is nu in balbezit. Kulolmaz draait met de bal, schiet en ... Akıncı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drazord Sportif A.Ș. - Warmanspor 1:0

27e minuut.
Oğuzeli geeft een lange en hoge pass. Çınarcık probeert de bal aan de voet te houden. Maltepeli is nu in balbezit. Maltepeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drazord Sportif A.Ș. - Warmanspor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drazord Sportif A.Ș. 56%, Warmanspor 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drazord Sportif A.Ș. - Warmanspor 1:1

63e minuut.
Tekerci met een sublieme pass. Maltepeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınarcık is nu in balbezit. Sultan onderschept slim de pass. Sultan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drazord Sportif A.Ș. - Warmanspor 1:2

79e minuut.
Şensoy geeft een lange en hoge pass. Çınarcık is nu in balbezit. Tekerci maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tekerci naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drazord Sportif A.Ș. 43%, Warmanspor 57%.
Drazord Sportif A.Ș. - Warmanspor 1:2