Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatastory FC WARRİORRR
Attack Tactiek 442
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
İsfendiyar is nu in balbezit. Özatalay onderschept slim de pass. Maden probeert naar een medespeler te passen. Özatalay is nu in balbezit. Özatalay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatastory - FC WARRİORRR 1:0

20e minuut.
Adıyaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıyaman passt de bal zonder na te denken. Nadide is nu in balbezit. Nadide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galatastory - FC WARRİORRR 1:1

24e minuut.
Sandıkçıoğlu geeft een hoge lob. Ceyhan kopt de bal weg. Siper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özdenak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdenak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gazezoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide passt de bal met de wreef. Adıyaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıyaman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatastory 58%, FC WARRİORRR 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galatastory - FC WARRİORRR 1:1

48e minuut.
Karabüklü geeft een lange en hoge pass. Özdenak is nu in balbezit. Ceyhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdenak rent richting de bal. Özdenak haalt uit met een fantastische trap. Ankaralıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatastory - FC WARRİORRR 2:1

60e minuut.
Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Özdenak de bal onder controle te krijgen. Ceyhan rent richting de bal. Ceyhan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Okursoy onderschept slim de pass. Okursoy geeft de bal voor. Daar is Sandıkçıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galatastory - FC WARRİORRR 2:2

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Eskişehirliler de bal onder controle te krijgen. Siirt onderschept slim de pass. Siirt geeft een lange en hoge pass. Özdenak rent richting de bal. Özdenak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatastory 51%, FC WARRİORRR 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galatastory - FC WARRİORRR 2:2