Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:09
  • Competitiewedstrijd: League V 8
  • Stadion: Hamzalar Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1359
Hamzalar FC WARRİORRR
523 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Sırıtmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtemiz onderschept slim de pass. Adıtemiz geeft een lange en hoge pass. Adıyaman rent richting de bal. Adıyaman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nadide passt de bal in één keer door. Turp bereikt de bal nog maar net als eerste. Turp passt de bal in één keer door. Adıyaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıyaman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Adıyaman is nu in balbezit. Güçlütürk verovert de bal door een tackle van achteren. Güçlütürk passt de bal zonder na te denken. Nadide rent richting de bal. Nadide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzalar - FC WARRİORRR 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamzalar 44%, FC WARRİORRR 56%.
Hamzalar - FC WARRİORRR 0:1

47e minuut.
Okursoy geeft een lange en hoge pass. Sulu is nu in balbezit. Sulu met een sublieme pass. Gözüaçık heeft problemen om de bal te vangen. Gözüaçık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Yerli rent richting de bal. Yerli probeert naar een medespeler te passen. Adıtemiz rent richting de bal. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide geeft een hoge lob. Ayaydın bokst de bal weg. Adıyaman rent richting de bal. Adıyaman haalt uit met een fantastische trap. Ayaydın probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzalar - FC WARRİORRR 0:2

57e minuut.
Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nadide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sırıtmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtemiz onderschept slim de pass. Adıtemiz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Maden passt de bal in één keer door. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Turp begaat een overtreding. Turp krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Nadide rent richting de bal. Hacıbektaş onderschept slim de pass. Hacıbektaş geeft een hoge lob. Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzalar - FC WARRİORRR 1:2

84e minuut.
Turp bereikt de bal nog maar net als eerste. Turp passt de bal met de wreef. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık schiet op doel. Ankaralıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hamzalar - FC WARRİORRR 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamzalar 47%, FC WARRİORRR 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hamzalar - FC WARRİORRR 2:2