Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 8
  • Stadion: NYC FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2203
NYC FC Bot team
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen poor


12e minuut.
Elazığlılar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Düzceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Düzceli passt de bal zonder na te denken. Ulaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NYC FC - Bot team 1:0

19e minuut.
Ulusoylu passt de bal met de wreef. Yağcılar is nu in balbezit. Şamiloğlu begaat een overtreding. Şamiloğlu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Daar is Caferoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çevikyiğit rent richting de bal. Çevikyiğit probeert naar een medespeler te passen. Saygınoğlu rent richting de bal. Saygınoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Çelebi probeert de bal met de borst te controleren. Özügenç rent richting de bal. Özügenç met een sublieme pass. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu geeft de bal voor. Haydaroglu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Düzcelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caferoğlu onderschept slim de pass. Caferoğlu speelt de bal door. Ulaşan is nu in balbezit. Ulaşan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NYC FC - Bot team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NYC FC 39%, Bot team 61%.
NYC FC - Bot team 2:0

56e minuut.
Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu passt de bal in één keer door. Çelebi is nu in balbezit. Çelebi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Soylu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Soylu geeft een hoge lob. Inworp. Iğdırlılar met de inworp. Özügenç rent richting de bal. Özügenç draait met de bal, schiet en ... Haydaroglu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Samsunlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Düzceli is nu in balbezit. Eski onderschept slim de pass. Eski geeft de bal voor. Çelebi is nu in balbezit. Çelebi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NYC FC 44%, Bot team 56%.
NYC FC - Bot team 2:0