Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe İstanbul SK Galatastory
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kermesoğlu met een snelle inworp. Özdenak is nu in balbezit. Özdenak schiet op doel. Antalya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Özdenak probeert de bal aan de voet te houden. Antalya bereikt de bal nog maar net als eerste. Antalya passt de bal in één keer door. Köksalar is nu in balbezit. Köksalar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ayrancı onderschept slim de pass. Ayrancı probeert naar een medespeler te passen. Özdenak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdenak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe İstanbul SK - Galatastory 0:1

32e minuut.
Kermesoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kermesoğlu probeert naar een medespeler te passen. Özdenak rent richting de bal. Özatalay rent richting de bal. Özatalay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ayrancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gazezoğlu geeft een hoge lob. Özdenak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdenak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Başakşehir kopt de bal weg. Klungelig pakt Gülaçar de bal. Gülaçar probeert naar een medespeler te passen. Özdenak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdenak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ayrancı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karaibrahimgil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe İstanbul SK 66%, Galatastory 34%.
Fenerbahçe İstanbul SK - Galatastory 0:1

46e minuut.
Siirt onderschept slim de pass. Siirt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alkış de bal. Özdenak is nu in balbezit. Özdenak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Inworp. Siirt met een snelle inworp. Gazezoğlu rent richting de bal. Köksalar verovert de bal door een tackle van achteren. Köksalar passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Gazezoğlu geeft de bal voor. Tokat kopt de bal weg. Çayırçimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırçimen haalt uit met een fantastische trap. Uzlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Gülaçar verovert de bal door een tackle van achteren. Gülaçar geeft een lange en hoge pass. Kermesoğlu kopt de bal weg. Özdenak is nu in balbezit. Özdenak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe İstanbul SK 44%, Galatastory 56%.
Fenerbahçe İstanbul SK - Galatastory 0:1