Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hafik Belediye Spor Yüksekova Spor Klübü
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Tilki probeert naar een medespeler te passen. Diyarbakırlılar is nu in balbezit. Şanver schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şanver krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ağustos passt de bal zonder na te denken. Tilki rent richting de bal. Karaçaylı onderschept slim de pass. Tuğsuz is nu in balbezit. Tuğsuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hafik Belediye Spor - Yüksekova Spor Klübü 0:1

31e minuut.
Ata verovert de bal door een tackle van achteren. Şanver onderschept slim de pass. Şanver passt de bal zonder na te denken. Daar is Karaçaylı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaçaylı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hafik Belediye Spor - Yüksekova Spor Klübü 0:2

34e minuut.
Tilki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diyarbakırlılar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Şenadam de bal onder controle te krijgen. Yılıkmaz is nu in balbezit. Yılıkmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hafik Belediye Spor - Yüksekova Spor Klübü 1:2

35e minuut.
Azimli met een sublieme pass. Edirnelioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Karaçaylı rent richting de bal. Tuğsuz is nu in balbezit. Tuğsuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cezveci rent richting de bal. Cezveci passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Yörükali de bal onder controle te krijgen. Yılıkmaz is nu in balbezit. Yılıkmaz haalt uit met een fantastische trap. Seyyar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hafik Belediye Spor 60%, Yüksekova Spor Klübü 40%.
Hafik Belediye Spor - Yüksekova Spor Klübü 1:2

48e minuut.
Çağlayancerit kopt de bal weg. Tuğsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğsuz passt de bal in één keer door. Karaçaylı rent richting de bal. Karaçaylı haalt uit met een fantastische trap. Özyiğit bokst de bal weg.

53e minuut.
Özyiğit speelt de bal door. Devtek kopt de bal weg. Edirnelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğsuz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Cezveci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şenadam is nu in balbezit. Şenadam passt de bal in één keer door. Yılıkmaz is nu in balbezit. Yılıkmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Azimli speelt de bal door. Yörükali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çatkıç. Yörükali raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Tilki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edirnelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Edirnelioğlu passt de bal in één keer door. Ata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hafik Belediye Spor 73%, Yüksekova Spor Klübü 27%.
Hafik Belediye Spor - Yüksekova Spor Klübü 1:2