Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hancer Sk. RİZE ÖZEL İDARE SPOR
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


18e minuut.
Koçan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saimbeyli de bal. Şenses maakt een afschuwelijke overtreding. Şenses krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Berber geeft een hoge lob. Türkan is nu in balbezit. Aşık bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkan onderschept slim de pass. Türkan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Efe bereikt de bal nog maar net als eerste. Efe speelt de bal door. Ulutürk geeft de bal voor. Saimbeyli is nu in balbezit. Saimbeyli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hancer Sk. - RİZE ÖZEL İDARE SPOR 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hancer Sk. 57%, RİZE ÖZEL İDARE SPOR 43%.
Hancer Sk. - RİZE ÖZEL İDARE SPOR 0:1

46e minuut.
Aşık speelt de bal door. Saimbeyli heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Efe. Saimbeyli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Saimbeyli kan niet meer verder spelen. Adlı komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tekadam passt de bal in één keer door. Koçan heeft problemen om de bal te vangen. Tekadam is nu in balbezit. Koçan rent richting de bal. Koçan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hancer Sk. - RİZE ÖZEL İDARE SPOR 0:2

53e minuut.
Klungelig pakt Tekadam de bal. Şenses verovert de bal door een tackle van achteren. Şenses probeert naar een medespeler te passen. Ataer rent richting de bal. Ataer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hancer Sk. - RİZE ÖZEL İDARE SPOR 1:2

64e minuut.
Koçan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçan schiet op doel. Dertsiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adlı is nu in balbezit. Adlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hancer Sk. - RİZE ÖZEL İDARE SPOR 1:3

70e minuut.
Çamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdengeçti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çamlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şenses legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Uçar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hancer Sk. - RİZE ÖZEL İDARE SPOR 2:3

89e minuut.
Bursalı onderschept slim de pass. Efe is nu in balbezit. Adlı verovert de bal door een tackle van achteren. Adlı haalt uit met een fantastische trap. Keloğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hancer Sk. 57%, RİZE ÖZEL İDARE SPOR 43%.
Hancer Sk. - RİZE ÖZEL İDARE SPOR 2:3