Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KeşanSpor Doğu Karadenizspor
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Korutürk onderschept slim de pass. Korutürk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ermişoğlu de bal onder controle te krijgen. Havan is nu in balbezit. Havan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ermişoğlu heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Çanakkale geeft een hoge lob. Soygüven geeft een lange en hoge pass. Göçmez heeft problemen om de bal te vangen. Yılık bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KeşanSpor - Doğu Karadenizspor 0:1

14e minuut.
Havan geeft een hoge lob. Beşler kopt de bal weg. Akyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KeşanSpor - Doğu Karadenizspor 1:1

16e minuut.
Türkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Korutürk rent richting de bal. Ortaylı is nu in balbezit. Korutürk onderschept slim de pass. Korutürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Soygüven is nu in balbezit. Soygüven passt de bal in één keer door. Türkü kan de bal niet met de borst controleren. Yılık rent richting de bal. Yılık draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Çanakkale is nu in balbezit. Terzi verovert de bal door een tackle van achteren. Terzi speelt de bal door. Korutürk rent richting de bal. Korutürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Erzincanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzi rent richting de bal. Terzi passt de bal in één keer door. Nuroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuroğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KeşanSpor 47%, Doğu Karadenizspor 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KeşanSpor - Doğu Karadenizspor 1:1

46e minuut.
Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu geeft een lange en hoge pass. Ermişoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Korutürk is nu in balbezit. Korutürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Akyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nuroğlu zijn tegenspeler op de grond. Akyol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eser zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yılık is nu in balbezit. Yılık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Beşler is nu in balbezit. Yurtçu rent richting de bal. Yurtçu met een sublieme pass. Yılık bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılık haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Dizdeşen trapt de bal weg van het doel. Akyol kopt de bal weg. Yılık bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılık schiet op doel. Dizdeşen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KeşanSpor - Doğu Karadenizspor 1:2

84e minuut.
Yurtçu geeft een lange en hoge pass. Yılık bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılık schiet op doel. Çanakkale probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KeşanSpor - Doğu Karadenizspor 1:3

84e minuut.
Nuroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Terzi rent richting de bal. Terzi probeert naar een medespeler te passen. Yılık is nu in balbezit. Yılık draait met de bal, schiet en ... Dizdeşen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Dizdeşen speelt de bal door. Korutürk controleert de bal met de borst. Akyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtçu is nu in balbezit. Yurtçu schiet op doel. Dizdeşen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KeşanSpor 53%, Doğu Karadenizspor 47%.
KeşanSpor - Doğu Karadenizspor 1:3