Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beytüşşebap Kooperatif Spor Yağlıdere Kooperatif Spor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


11e minuut.
İnce is nu in balbezit. Birsel begaat een overtreding. İnce is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gençoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hasanbeyli rent richting de bal. Canaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Canaydın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beytüşşebap Kooperatif Spor - Yağlıdere Kooperatif Spor 1:0

11e minuut.
Çopan met een sublieme pass. Birsel met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuzu de bal. Canaydın onderschept slim de pass. Canaydın schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fındık rent richting de bal. Fındık geeft een lange en hoge pass. Ersev kopt de bal weg. Birsel rent richting de bal. Birsel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kuzu onderschept slim de pass. Kuzu probeert naar een medespeler te passen. Gümüşler bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban passt de bal in één keer door. İlhan probeert naar een medespeler te passen. Canaydın is nu in balbezit. Canaydın schiet op doel. Çanakkalelioğlu bokst de bal weg.

37e minuut.
Tekiray onderschept slim de pass. Tekiray met een sublieme pass. İnce is nu in balbezit. Birsel onderschept slim de pass. Birsel probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Balaban onderschept slim de pass. Balaban passt de bal in één keer door. Özartunç rent richting de bal. Birsel verovert de bal door een tackle van achteren. Birsel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ersev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gürgenç komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beytüşşebap Kooperatif Spor 52%, Yağlıdere Kooperatif Spor 48%.
Beytüşşebap Kooperatif Spor - Yağlıdere Kooperatif Spor 1:0

47e minuut.
Inworp. Ezel met een snelle inworp. Birsel is nu in balbezit. Balaban verovert de bal door een tackle van achteren. Balaban geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Fındık geeft de bal voor. Gümüşler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Dadaloğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beytüşşebap Kooperatif Spor - Yağlıdere Kooperatif Spor 1:1

79e minuut.
Birsel is nu in balbezit. Birsel passt de bal in één keer door. Tekiray rent richting de bal. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beytüşşebap Kooperatif Spor 46%, Yağlıdere Kooperatif Spor 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beytüşşebap Kooperatif Spor - Yağlıdere Kooperatif Spor 1:1