Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kozan F.K metinbesiktasi
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Balıkesir probeert naar een medespeler te passen. Kenevir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenevir speelt de bal door. Balıkesir is nu in balbezit. Balıkesir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Balıkesir is nu in balbezit. Balıkesir met een sublieme pass. Hocalar is nu in balbezit. Adıtemiz onderschept slim de pass. Adıtemiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bağ heeft problemen om de bal te vangen. Kaya onderschept slim de pass. Kaya geeft de bal voor. Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtemiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Seferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkesir verovert de bal door een tackle van achteren. Balıkesir passt de bal met de wreef. Adıtemiz is nu in balbezit. Adıtemiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bağ passt de bal in één keer door. Ertuğrul rent richting de bal. Ertuğrul probeert naar een medespeler te passen. Ersoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaya passt de bal in één keer door. Gültekin probeert de bal aan de voet te houden. Serden bereikt de bal nog maar net als eerste. Serden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lahanacı is nu in balbezit. Daar is Lahanacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahanacı passt de bal zonder na te denken. Ersoy rent richting de bal. Ersoy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Adıtemiz is nu in balbezit. Seferoğlu onderschept slim de pass. Balıkesir verovert de bal door een tackle van achteren. Balıkesir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kozan F.K - metinbesiktasi 1:0

38e minuut.
Kenevir rent richting de bal. Met opzet legt Ersoy zijn tegenspeler op de grond. Kenevir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bitlis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Balıkesir de bal. Balıkesir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Serden passt de bal met de wreef. Sevecen is nu in balbezit. Sevecen passt de bal in één keer door. Adıtemiz is nu in balbezit. Adıtemiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Hocalar geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kenevir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sevecen is nu in balbezit. Sevecen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gültekin speelt de bal door. Seferoğlu is nu in balbezit. Atçı maakt een afschuwelijke overtreding. Seferoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kozan F.K 45%, metinbesiktasi 55%.
Kozan F.K - metinbesiktasi 1:0

63e minuut.
Alperen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atçı. Alperen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alperen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lahanacı kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bitlis heeft problemen om de bal te vangen. Ersoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersoy passt de bal in één keer door. Ertuğrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertuğrul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hocalar geeft de bal voor. Inworp. Kenevir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balıkesir rent richting de bal. Balıkesir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kozan F.K - metinbesiktasi 2:0

88e minuut.
Gültekin is nu in balbezit. Kaya geeft de bal voor. Hocalar heeft problemen om de bal te vangen. Balıkesir is nu in balbezit. Balıkesir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kaya kopt de bal weg. Balıkesir rent richting de bal. Adıtemiz rent richting de bal. Adıtemiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kozan F.K - metinbesiktasi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kozan F.K 45%, metinbesiktasi 55%.
Kozan F.K - metinbesiktasi 3:0