Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hafik Belediye Spor Kurşunlu Ereğli
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ata onderschept slim de pass. Ata draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Karaali de bal. Ata rent richting de bal. Ata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Karaali heeft problemen om de bal te vangen. Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Edirnelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmenci verovert de bal door een tackle van achteren. Değirmenci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Edirnelioğlu rent richting de bal. Ata met een sublieme pass. Edirnelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Yılıkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılıkmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ata verovert de bal door een tackle van achteren. Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ata onderschept slim de pass. Ata haalt uit met een fantastische trap. Orkun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hafik Belediye Spor - Kurşunlu Ereğli 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hafik Belediye Spor 38%, Kurşunlu Ereğli 62%.
Hafik Belediye Spor - Kurşunlu Ereğli 1:0

47e minuut.
Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmenci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yeralan de bal. Yakarca rent richting de bal. Yakarca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hafik Belediye Spor - Kurşunlu Ereğli 1:1

58e minuut.
Ömeroğlu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diyarbakırlılar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tilki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilki geeft een hoge lob. Orkun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Diyarbakırlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyarbakırlılar passt de bal zonder na te denken. Ata rent richting de bal. Yılıkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılıkmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Karaali rent richting de bal. Karaali geeft de bal voor. Yeralan probeert de bal aan de voet te houden. Yakarca rent richting de bal. Yakarca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Edirnelioğlu kopt de bal weg. Ata is nu in balbezit. Karaali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ata verovert de bal door een tackle van achteren. Ata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ömeroğlu geeft een lange en hoge pass. Tilki is nu in balbezit. Değirmenci is nu in balbezit. Yakarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hafik Belediye Spor 45%, Kurşunlu Ereğli 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hafik Belediye Spor - Kurşunlu Ereğli 1:1