Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zile Spor Klübü Muş İdman Yurdu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Göybulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağış onderschept slim de pass. Sezen is nu in balbezit. Göybulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Göybulak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Göybulak de bal. Yağış bereikt de bal nog maar net als eerste. Göybulak verovert de bal door een tackle van achteren. Sezen is nu in balbezit. Sezen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zile Spor Klübü - Muş İdman Yurdu 0:1

15e minuut.
Sezen met een sublieme pass. Göybulak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şanlısoy. Şanlısoy krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Inworp. Türkbay met de inworp. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Göybulak rent richting de bal. Göybulak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Savcı met een harde bal richting middenveld. Yurtseven kopt de bal weg. Yağış probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sezen rent richting de bal. Sezen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zile Spor Klübü 77%, Muş İdman Yurdu 23%.
Zile Spor Klübü - Muş İdman Yurdu 0:1

60e minuut.
Yurtseven onderschept slim de pass. Yurtseven speelt de bal door. Kollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahipataoğulları onderschept slim de pass. Sahipataoğulları haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sezginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezginer geeft de bal voor. Şanlısoy heeft problemen om de bal te vangen. Göybulak rent richting de bal. Göybulak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zile Spor Klübü - Muş İdman Yurdu 0:2

77e minuut.
Yağış rent richting de bal. Yağış geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ağrı met een snelle inworp. Sezen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zile Spor Klübü 59%, Muş İdman Yurdu 41%.
Zile Spor Klübü - Muş İdman Yurdu 0:2