Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beytüşşebap Kooperatif Spor Çatalca A.Ş.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Erduyan passt de bal in één keer door. Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın passt de bal met de wreef. Papatya is nu in balbezit. Papatya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gümüşler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orhun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın haalt uit met een fantastische trap. Dadaloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Gezgin geeft een lange en hoge pass. Aşkın heeft problemen om de bal te vangen. Aşkın passt de bal zonder na te denken. Papatya rent richting de bal. Papatya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
İnce verovert de bal door een tackle van achteren. İnce met een sublieme pass. Gençoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Papatya verovert de bal door een tackle van achteren. Papatya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Yalkız is nu in balbezit. Canaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Canaydın passt de bal met de wreef. Çakır is nu in balbezit. Çakır haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Yalkız onderschept slim de pass. İlhan verovert de bal door een tackle van achteren. Çekiççi rent richting de bal. İlhan verovert de bal door een tackle van achteren. İlhan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
İlhan rent richting de bal. İlhan passt de bal met de wreef. Canaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaydın schiet op doel. Etyemez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beytüşşebap Kooperatif Spor - Çatalca A.Ş. 1:0

43e minuut.
Çakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakır probeert naar een medespeler te passen. Daar is Canaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlhan bereikt de bal nog maar net als eerste. İlhan haalt uit met een fantastische trap. Etyemez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beytüşşebap Kooperatif Spor 48%, Çatalca A.Ş. 52%.
Beytüşşebap Kooperatif Spor - Çatalca A.Ş. 1:0

50e minuut.
Çakır passt de bal in één keer door. Canaydın is nu in balbezit. İlhan is nu in balbezit. Canaydın is nu in balbezit. Canaydın draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ran met een sublieme pass. Tekiray rent richting de bal. Tekiray passt de bal zonder na te denken. Papatya bereikt de bal nog maar net als eerste. Papatya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beytüşşebap Kooperatif Spor - Çatalca A.Ş. 1:1

63e minuut.
Erduyan is nu in balbezit. Erduyan passt de bal in één keer door. Balaban is nu in balbezit. Papatya verovert de bal door een tackle van achteren. Papatya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beytüşşebap Kooperatif Spor 47%, Çatalca A.Ş. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beytüşşebap Kooperatif Spor - Çatalca A.Ş. 1:1