Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çatalca A.Ş. Kozan F.K
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Sevecen verovert de bal door een tackle van achteren. Erduyan verovert de bal door een tackle van achteren. Erduyan met een sublieme pass. Balıkesir bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkesir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın passt de bal in één keer door. Ran rent richting de bal. Ran geeft een hoge lob. Papatya springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Balıkesir is nu in balbezit. Balıkesir passt de bal zonder na te denken. Sevecen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevecen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yenigün de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çatalca A.Ş. - Kozan F.K 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çatalca A.Ş. 63%, Kozan F.K 37%.
Çatalca A.Ş. - Kozan F.K 0:1

49e minuut.
Kaya is nu in balbezit. Aşkın verovert de bal door een tackle van achteren. Aşkın probeert naar een medespeler te passen. Papatya is nu in balbezit. Papatya schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ran met een snelle inworp. Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın geeft de bal voor. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun passt de bal in één keer door. Cezveci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balıkesir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Çatalca A.Ş. - Kozan F.K 1:1

54e minuut.
Adıtemiz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yalkız met een snelle inworp. Serden is nu in balbezit. Serden passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Atçı speelt de bal door. Daar is Serden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serden passt de bal met de wreef. Sevecen rent richting de bal. Sevecen geeft de bal voor. Etyemez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaya passt de bal met de wreef. Serden probeert naar een medespeler te passen. Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtemiz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çatalca A.Ş. 64%, Kozan F.K 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Çatalca A.Ş. - Kozan F.K 1:1