Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hafik Belediye Spor Çatalca A.Ş.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Diyarbakırlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyarbakırlılar geeft een lange en hoge pass. Tarkansoy heeft problemen om de bal te vangen. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ata onderschept slim de pass. Ata passt de bal met de wreef. Erduyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılıkmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yılıkmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tilki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilki passt de bal met de wreef. Yenigün bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılıkmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yılıkmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Edirnelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Yılıkmaz rent richting de bal. Yenigün bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılıkmaz onderschept slim de pass. Yılıkmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Etyemez trapt de bal weg. Klungelig pakt Tilki de bal. Ata is nu in balbezit. Ata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hafik Belediye Spor 56%, Çatalca A.Ş. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hafik Belediye Spor - Çatalca A.Ş. 0:0

56e minuut.
Aşkın speelt de bal door. Yeralan rent richting de bal. Yeralan geeft de bal voor. Diyarbakırlılar rent richting de bal. Diyarbakırlılar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Etyemez trapt de bal weg van het doel. Aşkın is nu in balbezit. Aşkın geeft een lange en hoge pass. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Erduyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erduyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Çekiççi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ata onderschept slim de pass. Ata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hafik Belediye Spor - Çatalca A.Ş. 1:0

81e minuut.
Azimli onderschept slim de pass. Azimli geeft een hoge lob. Çekiççi heeft problemen om de bal te vangen. Yılıkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılıkmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hafik Belediye Spor 38%, Çatalca A.Ş. 62%.
Hafik Belediye Spor - Çatalca A.Ş. 1:0