Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beytüşşebap Kooperatif Spor Beşiktaş Jimnastik
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
İlhan onderschept slim de pass. İlhan speelt de bal door. Canaydın heeft problemen om de bal te vangen. İlhan is nu in balbezit. İlhan haalt uit met een fantastische trap. Tellioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Çakır controleert de bal met de borst. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özerdenerli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İlhan rent richting de bal. İlhan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beytüşşebap Kooperatif Spor - Beşiktaş Jimnastik 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beytüşşebap Kooperatif Spor 58%, Beşiktaş Jimnastik 42%.
Beytüşşebap Kooperatif Spor - Beşiktaş Jimnastik 1:0

64e minuut.
Sandıkçıoğlu passt de bal in één keer door. Yalınsoy is nu in balbezit. Yalınsoy passt de bal zonder na te denken. Ecevit rent richting de bal. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. Dadaloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Klungelig pakt Oltacı de bal. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltacı met een sublieme pass. Klungelig pakt Ecevit de bal. Ecevit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
İlhan rent richting de bal. İlhan speelt de bal door. Özerdenerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakır rent richting de bal. Çakır haalt uit met een fantastische trap. Tellioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beytüşşebap Kooperatif Spor 48%, Beşiktaş Jimnastik 52%.
Beytüşşebap Kooperatif Spor - Beşiktaş Jimnastik 1:0