Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doğu Karadenizspor Layibsurun
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Yedisoy is nu in balbezit. Gümüşel verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşel probeert naar een medespeler te passen. İnanç is nu in balbezit. İnanç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğu Karadenizspor - Layibsurun 0:1

16e minuut.
Çayırçimen passt de bal zonder na te denken. Mandıralı met een sublieme pass. İnanç rent richting de bal. İnanç draait met de bal, schiet en ... Dink werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Mandıralı is nu in balbezit. Yurtçu onderschept slim de pass. Yurtçu probeert naar een medespeler te passen. Yılık rent richting de bal. Yılık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Doğu Karadenizspor - Layibsurun 1:1

37e minuut.
Çayırçimen geeft een hoge lob. İnanç rent richting de bal. Gümüşel rent richting de bal. Gümüşel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doğu Karadenizspor - Layibsurun 1:2

45e minuut.
Gümüşel passt de bal in één keer door. Artunç rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eser. Artunç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Artunç zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doğu Karadenizspor 64%, Layibsurun 36%.
Doğu Karadenizspor - Layibsurun 1:2

47e minuut.
Iğdırlılar trapt de bal weg van het doel. Inworp. Yollu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çanakkale is nu in balbezit. Çanakkale geeft de bal voor. Ergen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Mandıralı met een sublieme pass. İnanç is nu in balbezit. Ortaylı rent richting de bal. İnanç verovert de bal door een tackle van achteren. İnanç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doğu Karadenizspor - Layibsurun 1:3

55e minuut.
Klungelig pakt Yedisoy de bal. Gümüşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedisoy begaat een overtreding. Yedisoy krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Taşkınalper geeft de bal voor. Klungelig pakt Ermişoğlu de bal. İnanç rent richting de bal. İnanç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doğu Karadenizspor - Layibsurun 1:4

63e minuut.
Yedisoy kopt de bal weg. İnanç is nu in balbezit. Ortaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. İnanç verovert de bal door een tackle van achteren. İnanç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gümüşel probeert de bal met de borst te controleren. Yedisoy is nu in balbezit. Gümüşel onderschept slim de pass. Gümüşel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ortaylı de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doğu Karadenizspor 51%, Layibsurun 49%.
Doğu Karadenizspor - Layibsurun 1:4