Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yozgatbozokspor Hancer Sk.
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Yoğun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğun geeft de bal voor. Aşık probeert de bal aan de voet te houden. Sezen rent richting de bal. Sezen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Yoğun probeert naar een medespeler te passen. Gülbahar rent richting de bal. Şenses verovert de bal door een tackle van achteren. Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Boğatay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zincirkoparan. Boğatay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gülbahar met een snel genomen vrije trap. Şenses rent richting de bal. Sezen onderschept slim de pass. Sezen schiet op doel. Parlatan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
yozgatbozokspor - Hancer Sk. 1:0

29e minuut.
Ekşici probeert naar een medespeler te passen. Taşkın is nu in balbezit. Taşkın passt de bal in één keer door. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Keloğlu met een harde bal richting middenveld. Köroğlu probeert naar een medespeler te passen. Kazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer verovert de bal door een tackle van achteren. Ataer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Şenses met een sublieme pass. Daar is Ataer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ataer passt de bal met de wreef. Çamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yozgatbozokspor - Hancer Sk. 1:1

36e minuut.
Efe rent richting de bal. Şenses bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yoğun zijn tegenspeler op de grond. Yoğun krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Çamlı onderschept slim de pass. Çamlı draait met de bal, schiet en ... Kazak controleert de bal met de borst. Ataer rent richting de bal. Ataer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yozgatbozokspor - Hancer Sk. 1:2

42e minuut.
Sezen rent richting de bal. Sezen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dertsiz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boğatay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sezen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yozgatbozokspor - Hancer Sk. 2:2

43e minuut.
Çamlı rent richting de bal. Sezen onderschept slim de pass. Efe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen rent richting de bal. Sezen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yozgatbozokspor 42%, Hancer Sk. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yozgatbozokspor - Hancer Sk. 2:2

56e minuut.
Keloğlu geeft de bal voor. Çamlı rent richting de bal. Çamlı speelt de bal door. Ataer is nu in balbezit. Ataer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Taşkın onderschept slim de pass. Taşkın passt de bal met de wreef. Dertsiz rent richting de bal. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Özkemal rent richting de bal. Tuğsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Samsun is nu in balbezit. Tuğsuz onderschept slim de pass. Tuğsuz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yozgatbozokspor 51%, Hancer Sk. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yozgatbozokspor - Hancer Sk. 2:2