Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Layibsurun zahn fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tokatçı speelt de bal door. Gümüşel rent richting de bal. Gümüşel probeert naar een medespeler te passen. İnanç rent richting de bal. İnanç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Canaydın kopt de bal weg. Çayırçimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualay verovert de bal door een tackle van achteren. Gürgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürgiç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
İnanç is nu in balbezit. Kalkar bereikt de bal nog maar net als eerste. İnanç onderschept slim de pass. İnanç draait met de bal, schiet en ... Sonsuz probeert de bal aan de voet te houden. Rüya bokst de bal weg. İnanç rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Layibsurun - zahn fc 1:0

32e minuut.
Artunç probeert naar een medespeler te passen. Sualay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatçı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tokatçı naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Gümüşel onderschept slim de pass. Gümüşel speelt de bal door. Çayırçimen speelt de bal door. İnanç is nu in balbezit. İnanç schiet op doel. Rüya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Artunç heeft problemen om de bal te vangen. Artunç met een sublieme pass. Gürgiç rent richting de bal. Sualay is nu in balbezit. Sualay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Layibsurun 57%, zahn fc 43%.
Layibsurun - zahn fc 1:0

61e minuut.
Ethemoğlu rent richting de bal. Ethemoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artunç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gümüşel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandıralı geeft een lange en hoge pass. Taşkınalper kopt de bal weg. Gürgiç is nu in balbezit. Gürgiç schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Gürgiç met een sublieme pass. Canaydın is nu in balbezit. Sualay verovert de bal door een tackle van achteren. Sualay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Layibsurun - zahn fc 1:1

82e minuut.
Fındık passt de bal zonder na te denken. Karaduman rent richting de bal. Karaduman geeft een lange en hoge pass. Sualay rent richting de bal. Sualay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gürgiç rent richting de bal. Gürgiç met een sublieme pass. Sualay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Layibsurun - zahn fc 1:2

84e minuut.
İnanç is nu in balbezit. Gürgiç rent richting de bal. Gürgiç passt de bal in één keer door. Sualay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Layibsurun 61%, zahn fc 39%.
Layibsurun - zahn fc 1:2