Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş Jimnastik Hancer Sk.
442 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Şenses passt de bal met de wreef. Çamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlı passt de bal zonder na te denken. Ataer rent richting de bal. Ataer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tellioğlu trapt de bal weg van het doel. Yalınsoy kopt de bal weg. Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölmezer rent richting de bal. Ölmezer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Şenses bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgeataoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer schiet op doel. Tellioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş Jimnastik - Hancer Sk. 0:1

13e minuut.
Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer onderschept slim de pass. Ataer passt de bal in één keer door. Çamlı rent richting de bal. Çamlı haalt uit met een fantastische trap. Tellioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Şenses onderschept slim de pass. Klungelig pakt Şenses de bal. Numanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ataer is nu in balbezit. Ataer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Saraçoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Yalınsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yalınsoy met een sublieme pass. Ölmezer rent richting de bal. Ölmezer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bilgeataoğlu speelt de bal door. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit passt de bal zonder na te denken. Ölmezer is nu in balbezit. Ölmezer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş Jimnastik 45%, Hancer Sk. 55%.
Beşiktaş Jimnastik - Hancer Sk. 0:1

69e minuut.
Bilgeataoğlu passt de bal zonder na te denken. Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dertsiz passt de bal met de wreef. Sandıkçıoğlu rent richting de bal. Sandıkçıoğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parlatan trapt de bal weg van het doel. Oltacı probeert naar een medespeler te passen. Ölmezer rent richting de bal. Ölmezer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Efe is nu in balbezit. Ecevit onderschept slim de pass. Ecevit passt de bal in één keer door. Ölmezer rent richting de bal. Ölmezer draait met de bal, schiet en ... Parlatan bokst de bal weg.

78e minuut.
Çamlı probeert naar een medespeler te passen. Diyadin rent richting de bal. Diyadin passt de bal in één keer door. Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tellioğlu trapt de bal weg van het doel. Ölmezer is nu in balbezit. Efe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Efe krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ecevit onderschept slim de pass. Sandıkçıoğlu is nu in balbezit. Sandıkçıoğlu passt de bal met de wreef. Ecevit rent richting de bal. Ecevit draait met de bal, schiet en ... Parlatan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş Jimnastik - Hancer Sk. 1:1

85e minuut.
Gökkuş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diyadin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çamlı is nu in balbezit. Çamlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş Jimnastik - Hancer Sk. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş Jimnastik 46%, Hancer Sk. 54%.
Beşiktaş Jimnastik - Hancer Sk. 1:2