Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saray / Van Birlik Spor Büyükçekmece Spor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Kilislioğlu geeft een lange en hoge pass. Tanıl met een sublieme pass. Çağdeviren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
İsyankar met een snelle inworp. Yağmaz rent richting de bal. Yağmaz passt de bal met de wreef. Munzır rent richting de bal. Munzır draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tanıl probeert naar een medespeler te passen. Çapraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbaşı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kolbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbaşı met een sublieme pass. Klungelig pakt Çağdeviren de bal. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saray / Van Birlik Spor 54%, Büyükçekmece Spor 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saray / Van Birlik Spor - Büyükçekmece Spor 0:0

59e minuut.
Çağdeviren geeft de bal voor. Kolbaşı rent richting de bal. İzmirli rent richting de bal. Kolbaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbaşı geeft een lange en hoge pass. Kazancı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Korutürk is nu in balbezit. Yağmaz onderschept slim de pass. Yağmaz geeft een hoge lob. Fincan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saray / Van Birlik Spor - Büyükçekmece Spor 1:0

72e minuut.
Memiş is nu in balbezit. İsyankar bereikt de bal nog maar net als eerste. İsyankar passt de bal met de wreef. Fincan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fincan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saray / Van Birlik Spor 60%, Büyükçekmece Spor 40%.
Saray / Van Birlik Spor - Büyükçekmece Spor 1:0