Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 11
  • Stadion: BAL SPOR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1605
Espiye Kooperatif Spor Bahçe Futbol Klübü
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Eraslan onderschept slim de pass. Eraslan speelt de bal door. Karcılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcılı draait met de bal, schiet en ... Trabzon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Espiye Kooperatif Spor - Bahçe Futbol Klübü 1:0

17e minuut.
Sırıtmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Özbilgin rent richting de bal. Özbilgin met een sublieme pass. Amasyalılar rent richting de bal. Amasyalılar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pamukçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskişehirli verovert de bal door een tackle van achteren. Eskişehirli probeert naar een medespeler te passen. Törker rent richting de bal. Törker passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Usul probeert naar een medespeler te passen. Özbilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbilgin geeft de bal voor. Amasyalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amasyalılar draait met de bal, schiet en ... Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Amasyalılar is nu in balbezit. Pamukçu onderschept slim de pass. Pamukçu geeft een lange en hoge pass. Karcılı is nu in balbezit. Karcılı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Özsoylu speelt de bal door. Amasyalılar is nu in balbezit. Amasyalılar passt de bal met de wreef. Törker is nu in balbezit. Törker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Espiye Kooperatif Spor - Bahçe Futbol Klübü 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espiye Kooperatif Spor 60%, Bahçe Futbol Klübü 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Espiye Kooperatif Spor - Bahçe Futbol Klübü 1:1

47e minuut.
Törker rent richting de bal. Amasyalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Törker bereikt de bal nog maar net als eerste. Törker haalt uit met een fantastische trap. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Haspolatlı met een sublieme pass. Inworp. Sırıtmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aksakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksakal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Haspolatlı probeert naar een medespeler te passen. Denizlililer rent richting de bal. Karcılı rent richting de bal. Karcılı haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sayın de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Espiye Kooperatif Spor - Bahçe Futbol Klübü 2:1

75e minuut.
Klungelig pakt Sayın de bal. Karcılı rent richting de bal. Sayın begaat een overtreding. Sayın krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Denizlililer met een sublieme pass. Karcılı is nu in balbezit. Özsoylu begaat een overtreding. Özsoylu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espiye Kooperatif Spor 43%, Bahçe Futbol Klübü 57%.
Espiye Kooperatif Spor - Bahçe Futbol Klübü 2:1