Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hasköy F.K. Erdemli Tayyipspor
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


17e minuut.
Günsuyu speelt de bal door. Gürseler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gören. Gören krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Boğazlı passt de bal met de wreef. Balcı rent richting de bal. Balcı passt de bal in één keer door. Gürseler rent richting de bal. Gürseler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hasköy F.K. 72%, Erdemli Tayyipspor 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hasköy F.K. - Erdemli Tayyipspor 0:0

48e minuut.
Yalovalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalovalı met een sublieme pass. Buruk rent richting de bal. Turgut bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kadirli met een harde bal richting middenveld. Demirefe rent richting de bal. Gören maakt een afschuwelijke overtreding. Gören krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

51e minuut.
Özyiğiter met een harde bal richting middenveld. Günsuyu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Şehitkamil de bal onder controle te krijgen. Yenigün rent richting de bal. Yenigün geeft de bal voor. Özyiğiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Günsuyu passt de bal met de wreef. Yenigün bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenigün passt de bal in één keer door. Gürseler is nu in balbezit. Gürseler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Şehitkamil rent richting de bal. Balcı verovert de bal door een tackle van achteren. Balcı probeert naar een medespeler te passen. Gürseler rent richting de bal. Gürseler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ekşici bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcı rent richting de bal. Ekşici bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcı verovert de bal door een tackle van achteren. Balcı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gürseler is nu in balbezit. Balcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürseler is nu in balbezit. Balcı rent richting de bal. Balcı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasköy F.K. - Erdemli Tayyipspor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hasköy F.K. 63%, Erdemli Tayyipspor 37%.
Hasköy F.K. - Erdemli Tayyipspor 0:1