Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arpaçay Belediye Spor Çandır Birlik Spor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Alacakaranlık rent richting de bal. Alacakaranlık geeft de bal voor. Güroğlan probeert naar een medespeler te passen. Özgörkey bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgörkey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Güneş probeert naar een medespeler te passen. Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gaziantep zijn tegenspeler op de grond. Gaziantep krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Yutkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Fırıncıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Fırıncıoğlu speelt de bal door. Gökkuş rent richting de bal. Gökkuş probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Yandık probeert naar een medespeler te passen. Gaziantep is nu in balbezit. Gaziantep met een sublieme pass. Bıçkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçkın schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpaçay Belediye Spor 50%, Çandır Birlik Spor 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arpaçay Belediye Spor - Çandır Birlik Spor 0:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Türünk niet meer kan verder spelen. Battalgazioğlu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Güneş controleert de bal met de borst. Yutkun rent richting de bal. Yutkun speelt de bal door. Özgörkey is nu in balbezit. Özgörkey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bozkurt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Develioğlu met een snelle inworp. Yutkun rent richting de bal. Yutkun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hıdır bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamsi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamsi passt de bal zonder na te denken. Alacakaranlık heeft problemen om de bal te vangen. Alacakaranlık geeft een hoge lob. Bursalılar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bıçkın is nu in balbezit. Bıçkın draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Aslantaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alacakaranlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Alacakaranlık geeft de bal voor. Güleryüz kopt de bal weg. Bursalılar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpaçay Belediye Spor 50%, Çandır Birlik Spor 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arpaçay Belediye Spor - Çandır Birlik Spor 0:0