Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taşova Spor Klübü Pazaryolu F.K.
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Burkay is nu in balbezit. Tezalmaz probeert naar een medespeler te passen. Göker rent richting de bal. Göker draait met de bal, schiet en ... Aksaraylıoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Yolalan met een sublieme pass. Çulcu rent richting de bal. Çukurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Çulcu verovert de bal door een tackle van achteren. Çulcu draait met de bal, schiet en ... Alköprü bokst de bal weg.

38e minuut.
Öztonga rent richting de bal. Öztonga speelt de bal door. Tezalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezalmaz passt de bal in één keer door. Göker rent richting de bal. Sap probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Göker bereikt de bal nog maar net als eerste. Göker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yolalan probeert naar een medespeler te passen. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay met een sublieme pass. Göker bereikt de bal nog maar net als eerste. Göker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taşova Spor Klübü - Pazaryolu F.K. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taşova Spor Klübü 55%, Pazaryolu F.K. 45%.
Taşova Spor Klübü - Pazaryolu F.K. 1:0

52e minuut.
Ezoğlu met de inworp. Çukurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukurova passt de bal met de wreef. Göker bereikt de bal nog maar net als eerste. Göker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taşova Spor Klübü - Pazaryolu F.K. 2:0

71e minuut.
Ağaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül probeert naar een medespeler te passen. Çukurova is nu in balbezit. Çukurova draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bahçeli is nu in balbezit. Bahçeli met een sublieme pass. Çulcu is nu in balbezit. Çulcu schiet op doel. Zamanlı heeft problemen om de bal te vangen. Alköprü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taşova Spor Klübü 58%, Pazaryolu F.K. 42%.
Taşova Spor Klübü - Pazaryolu F.K. 2:0