Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amele Balgam Şalgam Spor Bahçe Futbol Klübü
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten matig
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tuncelilioğlu is nu in balbezit. Özbilgin onderschept slim de pass. Özbilgin probeert naar een medespeler te passen. Amasyalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amasyalılar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Özsoylu onderschept slim de pass. Özsoylu passt de bal in één keer door. Eskişehirli speelt de bal door. Amasyalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amasyalılar draait met de bal, schiet en ... Işıklar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Taşkıran passt de bal zonder na te denken. Tuncelilioğlu met een sublieme pass. Haspolatlı heeft problemen om de bal te vangen. Çayır onderschept slim de pass. Çayır draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Eskişehirli passt de bal met de wreef. Törker bereikt de bal nog maar net als eerste. Törker passt de bal zonder na te denken. Amasyalılar is nu in balbezit. Amasyalılar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Oğuzlu rent richting de bal. Oğuzlu geeft de bal voor. Daar is Özbilgin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Törker rent richting de bal. Törker schiet op doel. Işıklar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Yağın verovert de bal door een tackle van achteren. Yağın geeft een lange en hoge pass. Daar is Ondokuzmayıs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amasyalılar is nu in balbezit. Amasyalılar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amele Balgam Şalgam Spor - Bahçe Futbol Klübü 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amele Balgam Şalgam Spor 69%, Bahçe Futbol Klübü 31%.
Amele Balgam Şalgam Spor - Bahçe Futbol Klübü 0:1

48e minuut.
Çanakçı geeft de bal voor. Soyubüyük kopt de bal weg. Haspolatlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ülke rent richting de bal. Ülke haalt uit met een fantastische trap. Trabzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Taşkıran rent richting de bal. Amasyalılar onderschept slim de pass. Taşkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Törker bereikt de bal nog maar net als eerste. Törker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ondokuzmayıs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondokuzmayıs geeft een lange en hoge pass. Sayın rent richting de bal. Çayır is nu in balbezit. Çayır schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amele Balgam Şalgam Spor 52%, Bahçe Futbol Klübü 48%.
Amele Balgam Şalgam Spor - Bahçe Futbol Klübü 0:1