Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çandır Birlik Spor Fenergarden 07
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Adıtek speelt de bal door. Kilisli is nu in balbezit. Kilisli passt de bal zonder na te denken. Akdoğan is nu in balbezit. Akdoğan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Adıtek probeert de bal met de borst te controleren. Hıdır is nu in balbezit. Met opzet legt Adıtek zijn tegenspeler op de grond. Adıtek krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bahçe kopt de bal weg. Bıçkın is nu in balbezit. Hıdır rent richting de bal. Bıçkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçkın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çandır Birlik Spor - Fenergarden 07 1:0

13e minuut.
Inworp. Ankaralıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bahçe rent richting de bal. Bahçe geeft een hoge lob. Bozkurt kopt de bal weg. Battalgazioğlu bokst de bal weg. Akdoğan rent richting de bal. Akdoğan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Çandır Birlik Spor - Fenergarden 07 1:1

15e minuut.
Gökkuş geeft de bal voor. Güneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Alacakaranlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Hıdır rent richting de bal. Hıdır schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çandır Birlik Spor - Fenergarden 07 2:1

22e minuut.
Bozkurt geeft een hoge lob. Inworp. Osmaniye met een snelle inworp. Kilisli probeert de bal met de borst te controleren. Kilisli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gökkuş kopt de bal weg. Hıdır is nu in balbezit. Hıdır schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hacıalioğlu de bal onder controle te krijgen. Gökkuş geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kilisli is nu in balbezit. Bozkurt is nu in balbezit. Akdoğan verovert de bal door een tackle van achteren. Akdoğan haalt uit met een fantastische trap. Battalgazioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Adıtek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yenigün komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çandır Birlik Spor 51%, Fenergarden 07 49%.
Çandır Birlik Spor - Fenergarden 07 2:1

65e minuut.
Gaziantep rent richting de bal. Gaziantep passt de bal in één keer door. Akdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdoğan schiet op doel. Taşdelen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bahçe zal de hoekschop nemen. Akdoğan is nu in balbezit. Akdoğan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Çandır Birlik Spor - Fenergarden 07 2:2

86e minuut.
Gökkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkuş passt de bal zonder na te denken. Bıçkın rent richting de bal. Bıçkın schiet op doel. Turp kopt de bal weg. Bismil bokst de bal weg.

89e minuut.
Fırıncıoğlu rent richting de bal. Yenigün rent richting de bal. Yenigün geeft de bal voor. Klungelig pakt Akdoğan de bal. Akdoğan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çandır Birlik Spor 60%, Fenergarden 07 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Çandır Birlik Spor - Fenergarden 07 2:2