Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bodrum SK UŞAKSPOR FC
Normal Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Güneyer met een sublieme pass. Ertemir rent richting de bal. Korkmazyiğit onderschept slim de pass. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. Sahipataoğulları probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodrum SK - UŞAKSPOR FC 1:0

26e minuut.
Korkmazyiğit passt de bal in één keer door. Akaslan is nu in balbezit. Ulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaslan verovert de bal door een tackle van achteren. Akaslan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ertemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit rent richting de bal. Akaslan rent richting de bal. Korkmazyiğit is nu in balbezit. Korkmazyiğit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nevşehir passt de bal in één keer door. Ondokuzmayıs bereikt de bal nog maar net als eerste. Çotanak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Çotanak krijgt een gele kaart. Ondokuzmayıs raakt geblesseerd tijdens het duel. Patlar komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bodrum SK - UŞAKSPOR FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bodrum SK 51%, UŞAKSPOR FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bodrum SK - UŞAKSPOR FC 1:1

47e minuut.
İlyasova rent richting de bal. İlyasova met een sublieme pass. Daar is Ulay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akaslan is nu in balbezit. Akaslan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Çotanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar passt de bal met de wreef. Ömeroğlu rent richting de bal. Ömeroğlu schiet op doel. Sosyal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Çotanak kopt de bal weg. Ertelemez heeft problemen om de bal te vangen. Ertelemez onderschept slim de pass. Akaslan is nu in balbezit. Akaslan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diri bereikt de bal nog maar net als eerste. Diri geeft een hoge lob. Akaslan is nu in balbezit. Akaslan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bodrum SK 49%, UŞAKSPOR FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bodrum SK - UŞAKSPOR FC 1:1