Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isparta32 Hasköy F.K.
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Zülfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygın is nu in balbezit. Zülfikar is nu in balbezit. Saygın bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygın draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Eski met een sublieme pass. Turgut controleert de bal met de borst. Turgut probeert naar een medespeler te passen. Gencebay rent richting de bal. Gencebay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Övülen geeft een hoge lob. Ekşici kopt de bal weg. Karacabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgut is nu in balbezit. Turgut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Kocaeli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turgut rent richting de bal. Turgut schiet op doel. Eröz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Özyiğiter met een harde bal richting middenveld. Turgut kopt de bal weg. Övülen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencebay onderschept slim de pass. Gencebay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bitlisliler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocaeli met de inworp. Turgut is nu in balbezit. Turgut schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eröz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Ekşici speelt de bal door. Turgut rent richting de bal. Turgut speelt de bal door. Gencebay is nu in balbezit. Gencebay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ekşici rent richting de bal. Ekşici passt de bal met de wreef. Eski rent richting de bal. Gencebay onderschept slim de pass. Gencebay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Turgut is nu in balbezit. Eski verovert de bal door een tackle van achteren. Ekşici bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfikar verovert de bal door een tackle van achteren. Zülfikar draait met de bal, schiet en ... Özyiğiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isparta32 49%, Hasköy F.K. 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Isparta32 - Hasköy F.K. 0:0

61e minuut.
Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı speelt de bal door. Şehitkamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacabey rent richting de bal. Karacabey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Isparta32 - Hasköy F.K. 1:0

70e minuut.
Yakarcaklı passt de bal met de wreef. Ekşici bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfikar onderschept slim de pass. Zülfikar haalt uit met een fantastische trap. Özyiğiter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isparta32 - Hasköy F.K. 2:0

78e minuut.
Tekelioğlu passt de bal met de wreef. Yakarcaklı rent richting de bal. Yakarcaklı speelt de bal door. Saygın is nu in balbezit. Saygın schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isparta32 26%, Hasköy F.K. 74%.
Isparta32 - Hasköy F.K. 2:0