Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 11
  • Stadion: BAL SPOR Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2004
BAL SPOR Isparta32
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ötkün speelt de bal door. Zülfikar rent richting de bal. Zülfikar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saygın de bal. Saygın draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Battalgazi probeert de bal met de borst te controleren. Zülfikar onderschept slim de pass. Zülfikar speelt de bal door. Saygın rent richting de bal. Saygın draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Battalgazioğlu probeert naar een medespeler te passen. Sinopluoğlu rent richting de bal. Eski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinopluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinopluoğlu schiet op doel. Eröz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAL SPOR 53%, Isparta32 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAL SPOR - Isparta32 0:0

55e minuut.
Battalgazi verovert de bal door een tackle van achteren. Battalgazi speelt de bal door. Daar is Övülen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinopluoğlu rent richting de bal. Sinopluoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAL SPOR - Isparta32 1:0

63e minuut.
Saygın rent richting de bal. Zülfikar rent richting de bal. Saygın is nu in balbezit. Zülfikar is nu in balbezit. Zülfikar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Azgın rent richting de bal. Azgın passt de bal in één keer door. Eski probeert naar een medespeler te passen. Saygın rent richting de bal. Saygın schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zülfikar rent richting de bal. Zülfikar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sivrice de bal onder controle te krijgen. Ötkün rent richting de bal. Ötkün haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAL SPOR 64%, Isparta32 36%.
BAL SPOR - Isparta32 1:0