Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İstiklal SK SK Fenerbahçe
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.3
hopeless Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Nevşehirli rent richting de bal. Toraman begaat een overtreding. Nevşehirli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laçin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. İlkkan kopt de bal weg. Klungelig pakt Teber de bal. Teber haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Sucu geeft een hoge lob. Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbağa is nu in balbezit. Teber is nu in balbezit. Teber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Toraman kopt de bal weg. Daar is Debleke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toraman met een sublieme pass. Tuncelilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuncelilioğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Toraman met de inworp. Tuncelilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuncelilioğlu probeert naar een medespeler te passen. Debleke rent richting de bal. Debleke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İstiklal SK 46%, SK Fenerbahçe 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İstiklal SK - SK Fenerbahçe 0:0

47e minuut.
Kurbağa passt de bal met de wreef. Başoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teber onderschept slim de pass. Teber draait met de bal, schiet en ... Toynak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Toraman met een sublieme pass. Saygınoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Saygınoğlu probeert naar een medespeler te passen. Şahinler bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Debleke speelt de bal door. Şahinler rent richting de bal. Tüzün is nu in balbezit. Debleke is nu in balbezit. Debleke draait met de bal, schiet en ... Kuzey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Tuncelilioğlu passt de bal zonder na te denken. Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tuncelilioğlu zijn tegenspeler op de grond. Tuncelilioğlu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mir raakt geblesseerd tijdens het duel. Laçin met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Baturalp de bal. Karacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacan schiet op doel. Toynak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İstiklal SK 49%, SK Fenerbahçe 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İstiklal SK - SK Fenerbahçe 0:0