Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amele Balgam Şalgam Spor Isparta32
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Tuncelilioğlu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Çanakçı de bal onder controle te krijgen. Çayır is nu in balbezit. Çayır schiet op doel. Na een snelle pass probeert Övülen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Çanakçı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çayır springt en kopt de bal. Eröz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amele Balgam Şalgam Spor - Isparta32 1:0

20e minuut.
Tuncelilioğlu met een sublieme pass. Çayır rent richting de bal. Met opzet legt Karacabey zijn tegenspeler op de grond. Karacabey is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amele Balgam Şalgam Spor 56%, Isparta32 44%.
Amele Balgam Şalgam Spor - Isparta32 1:0

50e minuut.
Inworp. Eski met een snelle inworp. Tuncelilioğlu met een sublieme pass. Çayır rent richting de bal. Çayır schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Ondokuzmayıs de bal. Zülfikar verovert de bal door een tackle van achteren. Hatıra speelt de bal door. Çayır is nu in balbezit. Çayır draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Bitlisliler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toscalı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tuncelilioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuncelilioğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hatıra bereikt de bal nog maar net als eerste. Eski onderschept slim de pass. Eski speelt de bal door. Saygın bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygın schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hatıra is nu in balbezit. Yakarcaklı rent richting de bal. Met opzet legt Hatıra zijn tegenspeler op de grond. Hatıra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amele Balgam Şalgam Spor 43%, Isparta32 57%.
Amele Balgam Şalgam Spor - Isparta32 1:0