Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karahanspor Bodrum SK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Afyonkarahisarlılar verovert de bal door een tackle van achteren. Fazilet verovert de bal door een tackle van achteren. Taşkınalper rent richting de bal. Fazilet verovert de bal door een tackle van achteren. Fazilet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karahanspor - Bodrum SK 1:0

16e minuut.
Arsuz probeert naar een medespeler te passen. Taşkınalper bereikt de bal nog maar net als eerste. Canseven onderschept slim de pass. Fazilet rent richting de bal. Fazilet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karahanspor - Bodrum SK 2:0

21e minuut.
Çotanak verovert de bal door een tackle van achteren. Çotanak probeert naar een medespeler te passen. Akaslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaslan draait met de bal, schiet en ... Samsat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Taşkınalper rent richting de bal. Fazilet onderschept slim de pass. Fazilet met een sublieme pass. Canseven rent richting de bal. Canseven schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Öztek met de inworp. Arsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsuz probeert naar een medespeler te passen. Canseven rent richting de bal. Canseven schiet op doel. Sosyal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Karahanspor - Bodrum SK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karahanspor 41%, Bodrum SK 59%.
Karahanspor - Bodrum SK 3:0

49e minuut.
Aydemir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çotanak. Aydemir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aydemir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Günday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günday schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Taşkınalper met een sublieme pass. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaslan rent richting de bal. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Afyonkarahisarlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydemir verovert de bal door een tackle van achteren. Gönlüşen is nu in balbezit. Fazilet onderschept slim de pass. Fazilet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Korkmazyiğit rent richting de bal. Orçun onderschept slim de pass. Orçun passt de bal in één keer door. Canseven is nu in balbezit. Canseven draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Orçun verovert de bal door een tackle van achteren. Orçun probeert naar een medespeler te passen. Fazilet rent richting de bal. Fazilet schiet op doel. Na een snelle pass probeert İlyasova de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Arsuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit passt de bal zonder na te denken. Akaslan is nu in balbezit. Akaslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karahanspor - Bodrum SK 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karahanspor 47%, Bodrum SK 53%.
Karahanspor - Bodrum SK 3:1