Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whitel FC UŞAKSPOR FC
Normal Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Eraslan rent richting de bal. Nevşehir bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Eraslan zijn tegenspeler op de grond. Eraslan krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Zonguldaklılar is nu in balbezit. Ertemir rent richting de bal. Zonguldaklılar verovert de bal door een tackle van achteren. Zonguldaklılar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Whitel FC - UŞAKSPOR FC 1:0

40e minuut.
Patlar geeft een lange en hoge pass. Eraslan heeft problemen om de bal te vangen. Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ömeroğlu haalt uit met een fantastische trap. Günsel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitel FC 46%, UŞAKSPOR FC 54%.
Whitel FC - UŞAKSPOR FC 1:0

52e minuut.
Eraslan is nu in balbezit. Nizamoğlu rent richting de bal. Eraslan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eraslan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Nizamoğlu met een snelle inworp. Patlar is nu in balbezit. Patlar met een sublieme pass. Daar is Ondokuzmayıs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ondokuzmayıs draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Whitel FC - UŞAKSPOR FC 1:1

70e minuut.
Atak geeft een hoge lob. Çorumlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ulay krijgt een gele kaart. Çorumlular is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitel FC - UŞAKSPOR FC 2:1

79e minuut.
Oklar met een sublieme pass. İzgün rent richting de bal. İzgün passt de bal met de wreef. Zonguldaklılar rent richting de bal. Zonguldaklılar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zonguldaklılar rent richting de bal. Zonguldaklılar haalt uit met een fantastische trap. Sahipataoğulları probeert wanhopig de bal te grijpen. Ertemir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitel FC - UŞAKSPOR FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitel FC 50%, UŞAKSPOR FC 50%.
Whitel FC - UŞAKSPOR FC 3:1