Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sürmene Futbol Klübü Azdavay F.K.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Klungelig pakt Akalın de bal. Akalın geeft een lange en hoge pass. Sungurlu kopt de bal weg. Demircioğlu rent richting de bal. Demircioğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Adışen is nu in balbezit. Adışen met een sublieme pass. Sungurlu rent richting de bal. Sungurlu haalt uit met een fantastische trap. Toktamış probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Demircioğlu passt de bal zonder na te denken. Erdemoğlu rent richting de bal. Akalın verovert de bal door een tackle van achteren. Akalın draait met de bal, schiet en ... Toktamış probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sürmene Futbol Klübü - Azdavay F.K. 1:0

17e minuut.
Şengül heeft problemen om de bal te vangen. Hekimoğlu is nu in balbezit. Sungurlu is nu in balbezit. Sungurlu schiet op doel. Toktamış maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sürmene Futbol Klübü - Azdavay F.K. 2:0

29e minuut.
Klungelig pakt Hekimoğlu de bal. Şengül is nu in balbezit. Şengül passt de bal met de wreef. Tüfekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sürmene Futbol Klübü - Azdavay F.K. 2:1

43e minuut.
Yiğitoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitoğlu passt de bal zonder na te denken. Hacıekrem probeert naar een medespeler te passen. Demircioğlu rent richting de bal. Demircioğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sürmene Futbol Klübü 50%, Azdavay F.K. 50%.
Sürmene Futbol Klübü - Azdavay F.K. 2:1

48e minuut.
Klungelig pakt Tutkun de bal. Tutkun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yiğitoğlu de bal. Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Tüfekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Başparmak rent richting de bal. Başparmak passt de bal met de wreef. Tutkun rent richting de bal. Tutkun haalt uit met een fantastische trap. Tüfekçioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
İstanbullular probeert naar een medespeler te passen. Akalın is nu in balbezit. Akalın speelt de bal door. Demircioğlu rent richting de bal. Demircioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sürmene Futbol Klübü - Azdavay F.K. 3:1

67e minuut.
Akalın heeft problemen om de bal te vangen. Başparmak geeft een hoge lob. Kermesoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkun onderschept slim de pass. Tutkun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tutkun onderschept slim de pass. Tutkun met een sublieme pass. Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Tüfekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. Öykünç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sürmene Futbol Klübü - Azdavay F.K. 3:2

86e minuut.
Tutkun is nu in balbezit. Tutkun speelt de bal door. Bayburtlu is nu in balbezit. Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Tüfekçioğlu draait met de bal, schiet en ... Öykünç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sürmene Futbol Klübü 64%, Azdavay F.K. 36%.
Sürmene Futbol Klübü - Azdavay F.K. 3:2