Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başiskele Spor Gücü Kozlu Spor Klübü
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Ankaralılar rent richting de bal. Akmaz rent richting de bal. Akmaz passt de bal zonder na te denken. Karslı rent richting de bal. Karslı draait met de bal, schiet en ... Apaydın bokst de bal weg.

29e minuut.
Aralık kopt de bal weg. Zoroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoroğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Karslı de bal. Karslı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Bursalılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Afşin probeert naar een medespeler te passen. Öztekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztekeci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Başiskele Spor Gücü - Kozlu Spor Klübü 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başiskele Spor Gücü 60%, Kozlu Spor Klübü 40%.
Başiskele Spor Gücü - Kozlu Spor Klübü 1:0

47e minuut.
Akmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Akmaz geeft een lange en hoge pass. Dayıoğlu is nu in balbezit. Karslı verovert de bal door een tackle van achteren. Karslı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kolcuoğlu speelt de bal door. Bursalılar is nu in balbezit. Ankaralılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursalılar is nu in balbezit. Bursalılar draait met de bal, schiet en ... Önal bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zoroğlu rent richting de bal. Zoroğlu geeft een lange en hoge pass. Babayalı rent richting de bal. Namıkemal verovert de bal door een tackle van achteren. Namıkemal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hacivatoğulları met de inworp. Bitlislioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bitlislioğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bitlislioğlu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Başiskele Spor Gücü - Kozlu Spor Klübü 1:1

64e minuut.
Inworp. Aralık met de inworp. Ankaralılar probeert naar een medespeler te passen. Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karslı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hacivatoğulları kopt de bal weg. Aksaraylıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Karslı rent richting de bal. Bitlislioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitlislioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Babayalı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Namıkemal met de inworp. Bitlislioğlu is nu in balbezit. Bitlislioğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başiskele Spor Gücü 49%, Kozlu Spor Klübü 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Başiskele Spor Gücü - Kozlu Spor Klübü 1:1