Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 12
  • Stadion: bucakfk Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1380
Uşak Spor Gücü Kemaliye Spor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Yoğurtçuoğlu geeft een lange en hoge pass. Seyhan is nu in balbezit. Ordulu verovert de bal door een tackle van achteren. Sevginoğlu is nu in balbezit. Sevginoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Bayrak controleert de bal met de borst. Değirmenci rent richting de bal. Değirmenci passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sevginoğlu de bal. Sevginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uşak Spor Gücü - Kemaliye Spor 0:1

12e minuut.
Kılıççı passt de bal zonder na te denken. Unsuz rent richting de bal. Bozkurt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bozkurt krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Yağmurca rent richting de bal. Yağmurca geeft een hoge lob. Uşaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütük rent richting de bal. Kütük draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kütük verovert de bal door een tackle van achteren. Uşaklı is nu in balbezit. Kütük rent richting de bal. Kütük draait met de bal, schiet en ... Kunduracı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uşak Spor Gücü - Kemaliye Spor 1:1

20e minuut.
Bayrak is nu in balbezit. Kütük verovert de bal door een tackle van achteren. Kütük passt de bal met de wreef. Sevginoğlu rent richting de bal. Sevginoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sevginoğlu met een sublieme pass. Ispartalılar is nu in balbezit. Yücetan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yücetan krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Unsuz passt de bal zonder na te denken. Kütük rent richting de bal. Kütük speelt de bal door. Uşaklı rent richting de bal. Uşaklı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uşak Spor Gücü - Kemaliye Spor 2:1

37e minuut.
Uşaklı kopt de bal weg. Çamcı heeft problemen om de bal te vangen. Kılıççı probeert naar een medespeler te passen. Sevginoğlu is nu in balbezit. Sevginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uşak Spor Gücü - Kemaliye Spor 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uşak Spor Gücü 33%, Kemaliye Spor 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uşak Spor Gücü - Kemaliye Spor 2:2

58e minuut.
Ordulu rent richting de bal. Ordulu geeft de bal voor. Klungelig pakt Unsuz de bal. Sevginoğlu is nu in balbezit. Sevginoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ispartalılar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ercin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercin met een sublieme pass. Uşaklı rent richting de bal. Uşaklı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kunduracı probeert naar een medespeler te passen. Ercin controleert de bal met de borst. Kılıççı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercin onderschept slim de pass. Ercin geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Uşak Spor Gücü - Kemaliye Spor 3:2

86e minuut.
Bayrak rent richting de bal. Ercin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bayrak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sevginoğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Doeltrap. Seyhan met een harde bal richting middenveld. Kütük bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütük haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uşak Spor Gücü - Kemaliye Spor 4:2

89e minuut.
Kılıççı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Utkan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uşak Spor Gücü 52%, Kemaliye Spor 48%.
Uşak Spor Gücü - Kemaliye Spor 4:2