Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KARAKUZU SK YILDIZLAR SPOR
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ölmez rent richting de bal. Ölmez passt de bal zonder na te denken. Coşkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvar onderschept slim de pass. Karvar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Savaşır is nu in balbezit. Yücetürk onderschept slim de pass. Yücetürk probeert naar een medespeler te passen. Karvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Burdurlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Altıncıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Şahinel de bal. Şahinel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Özerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılar verovert de bal door een tackle van achteren. Hacılar passt de bal met de wreef. Şahinel rent richting de bal. Şahinel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Çeşnici passt de bal zonder na te denken. Hacılar is nu in balbezit. Çağlayancerit bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılar verovert de bal door een tackle van achteren. Hacılar geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Uzuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAKUZU SK 51%, YILDIZLAR SPOR 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KARAKUZU SK - YILDIZLAR SPOR 0:0

53e minuut.
Yemyeşil onderschept slim de pass. Yemyeşil geeft de bal voor. Klungelig pakt Ankara de bal. Ankara passt de bal zonder na te denken. Savaşır geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kaptan trapt de bal weg. Yücetürk kopt de bal weg. Ata kan de bal niet met de borst controleren. Şahinel rent richting de bal. Şahinel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Yücetürk is nu in balbezit. Kamberoğlu onderschept slim de pass. Met opzet legt Hacılar zijn tegenspeler op de grond. Hacılar krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Özerdem is nu in balbezit. Coşkun verovert de bal door een tackle van achteren. Coşkun probeert naar een medespeler te passen. Hacılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Şahinel rent richting de bal. Şahinel passt de bal zonder na te denken. Coşkun probeert naar een medespeler te passen. Hacılar rent richting de bal. Hacılar schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ankara met een sublieme pass. Ölmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölmez passt de bal in één keer door. Şahinel rent richting de bal. Şahinel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAKUZU SK 53%, YILDIZLAR SPOR 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KARAKUZU SK - YILDIZLAR SPOR 0:0