Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Van Spor Gücü bucakfk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mersinli speelt de bal door. Gökkentli is nu in balbezit. Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsancak verovert de bal door een tackle van achteren. Alsancak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marangoz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Alsancak de bal. Alsancak haalt uit met een fantastische trap. Yaka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kahramanmaraşlıoğlu met een snelle inworp. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz geeft een hoge lob. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mersinli onderschept slim de pass. Mersinli speelt de bal door. Gökkentli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsancak is nu in balbezit. Alsancak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Turkalp is nu in balbezit. Turkalp met een sublieme pass. Alsancak is nu in balbezit. Alsancak schiet op doel. Özdemir probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van Spor Gücü 60%, bucakfk 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Van Spor Gücü - bucakfk 0:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siper met een harde bal richting middenveld. Azat rent richting de bal. Gökkentli verovert de bal door een tackle van achteren. Gökkentli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Spor Gücü - bucakfk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van Spor Gücü 37%, bucakfk 63%.
Van Spor Gücü - bucakfk 0:1