Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polateli Birlik Spor konyaspor A.ş
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Pancar geeft de bal voor. Körler speelt de bal door. Kulbilge rent richting de bal. Kulbilge haalt uit met een fantastische trap. Özerdem probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Körler onderschept slim de pass. Körler met een sublieme pass. Kulbilge is nu in balbezit. Kulbilge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Toraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçakçı onderschept slim de pass. Közalan verovert de bal door een tackle van achteren. Özgün verovert de bal door een tackle van achteren. Özgün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Çulcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanağartan rent richting de bal. Çulcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanağartan verovert de bal door een tackle van achteren. Tanağartan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bıçakçı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Komiser is nu in balbezit. Komiser passt de bal in één keer door. Kulbilge is nu in balbezit. Kulbilge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polateli Birlik Spor - konyaspor A.ş 1:0

38e minuut.
Bakır speelt de bal door. Özgün bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Körler. Körler krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bıçakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Komiser verovert de bal door een tackle van achteren. Komiser met een sublieme pass. Bakır is nu in balbezit. Bakır draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polateli Birlik Spor - konyaspor A.ş 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polateli Birlik Spor 42%, konyaspor A.ş 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polateli Birlik Spor - konyaspor A.ş 1:1

57e minuut.
Özerdem rent richting de bal. Özerdem geeft een lange en hoge pass. Inworp. Açıkkanat met de inworp. Körler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Düziçi geeft een hoge lob. Inworp. Ezel met de inworp. Közalan verovert de bal door een tackle van achteren. Düziçi heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tanağartan rent richting de bal. Met opzet legt Komiser zijn tegenspeler op de grond. Tanağartan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çığırtkan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Pancar de bal. Bakır is nu in balbezit. Bakır schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bıçakçı is nu in balbezit. Közalan verovert de bal door een tackle van achteren. Közalan geeft een lange en hoge pass. Kulbilge is nu in balbezit. Kulbilge draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Polateli Birlik Spor - konyaspor A.ş 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polateli Birlik Spor 59%, konyaspor A.ş 41%.
Polateli Birlik Spor - konyaspor A.ş 2:1