Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yıldızeli Birlik Spor Kozlu Spor Klübü
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Alioğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hacivatoğulları zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bitlislioğlu is nu in balbezit. Bitlislioğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Afşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Eren is nu in balbezit. Ankaralılar probeert naar een medespeler te passen. Karslı rent richting de bal. Karslı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ankaralılar probeert naar een medespeler te passen. Hacivatoğulları rent richting de bal. Hacivatoğulları met een sublieme pass. Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karslı draait met de bal, schiet en ... Balcıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıldızeli Birlik Spor - Kozlu Spor Klübü 0:1

34e minuut.
Belen met een sublieme pass. Çulkay is nu in balbezit. Ankaralılar begaat een overtreding. Çulkay raakt geblesseerd tijdens het duel. Çulkay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yıldızeli Birlik Spor 53%, Kozlu Spor Klübü 47%.
Yıldızeli Birlik Spor - Kozlu Spor Klübü 0:1

48e minuut.
Namıkemal verovert de bal door een tackle van achteren. Namıkemal met een sublieme pass. Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karslı haalt uit met een fantastische trap. Balcıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıldızeli Birlik Spor - Kozlu Spor Klübü 0:2

52e minuut.
İskenderun bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmaz rent richting de bal. İskenderun onderschept slim de pass. Eren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kelköse bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitlislioğlu onderschept slim de pass. Bitlislioğlu passt de bal in één keer door. Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karslı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kelköse heeft problemen om de bal te vangen. Karslı is nu in balbezit. Kelköse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karslı roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Karslı kan niet meer verder spelen. Savaşkan komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Çulkay is nu in balbezit. Aralık begaat een overtreding. Çulkay raakt geblesseerd tijdens het duel. Haktanır zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. İskenderun bereikt de bal nog maar net als eerste. İskenderun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kelköse bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmaz onderschept slim de pass. Akmaz speelt de bal door. Savaşkan is nu in balbezit. Savaşkan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balcıoğlu trapt de bal weg van het doel. Ankaralılar speelt de bal door. Savaşkan rent richting de bal. Savaşkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yıldızeli Birlik Spor - Kozlu Spor Klübü 0:3

78e minuut.
Savaşkan rent richting de bal. Sütçü probeert naar een medespeler te passen. Haktanır met een sublieme pass. Hacivatoğulları rent richting de bal. Hacivatoğulları schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Aralık met een snelle inworp. Ankaralılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankaralılar passt de bal zonder na te denken. Savaşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yıldızeli Birlik Spor 48%, Kozlu Spor Klübü 52%.
Yıldızeli Birlik Spor - Kozlu Spor Klübü 0:3