Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:12
  • Competitiewedstrijd: League V 12
  • Stadion: Mbg Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1226
Mbg Başiskele Spor Gücü
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Öztekeci is nu in balbezit. Bursalılar is nu in balbezit. Pendiye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pendiye krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bursalılar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aksaraylıoğlu met een snel genomen vrije trap. Daar is Çulcuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztekeci rent richting de bal. Öztekeci draait met de bal, schiet en ... Süvari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbg - Başiskele Spor Gücü 0:1

19e minuut.
Pendiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursalılar onderschept slim de pass. Öztekeci rent richting de bal. Öztekeci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbg - Başiskele Spor Gücü 0:2

21e minuut.
Pendiye geeft een lange en hoge pass. Sungurlu controleert de bal met de borst. Sungurlu passt de bal met de wreef. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin schiet op doel. Apaydın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sinopluoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Özengin is nu in balbezit. Özengin schiet op doel. Apaydın werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mbg 49%, Başiskele Spor Gücü 51%.
Mbg - Başiskele Spor Gücü 0:2

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Babayalı de bal onder controle te krijgen. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü passt de bal in één keer door. Yurttaş rent richting de bal. Yurttaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Babayalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayalı geeft de bal voor. Klungelig pakt Arkas de bal. Öztekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztekeci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mbg 52%, Başiskele Spor Gücü 48%.
Mbg - Başiskele Spor Gücü 0:2