Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FenerbahçeSk1. Taha FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Tuğra rent richting de bal. Baltacı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuğra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuğra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uzunyol is nu in balbezit. Elibol onderschept slim de pass. Elibol draait met de bal, schiet en ... Sazalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hepmert geeft een hoge lob. Inworp. İstanbullu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltacı geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Parlatan passt de bal zonder na te denken. Aksaraylı is nu in balbezit. Elibol onderschept slim de pass. Elibol schiet op doel. Pekuysal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sazalan bokst de bal weg.

18e minuut.
Pekuysal rent richting de bal. Pekuysal geeft de bal voor. Yedişik kopt de bal weg. Baltacı rent richting de bal. Baltacı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hepmert passt de bal met de wreef. Daar is Tepsici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parlatan speelt de bal door. Elibol rent richting de bal. Elibol schiet op doel. Sazalan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Elibol is nu in balbezit. Parlatan is nu in balbezit. Pekuysal rent richting de bal. Parlatan verovert de bal door een tackle van achteren. Parlatan schiet op doel. Sazalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenerbahçeSk1. 42%, Taha FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FenerbahçeSk1. - Taha FC 0:0

55e minuut.
Ayıboğan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hepmert. Hepmert krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilkan geeft de bal voor. Daar is Tepsici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltacı draait met de bal, schiet en ... İltan bokst de bal weg. Kazancı is nu in balbezit. Kazancı geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tepsici verovert de bal door een tackle van achteren. Baltacı rent richting de bal. Baltacı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aydoğdu de bal onder controle te krijgen. İltan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenerbahçeSk1. - Taha FC 1:0

63e minuut.
İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tuğra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayıboğan is nu in balbezit. Ayıboğan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FenerbahçeSk1. - Taha FC 2:0

65e minuut.
Parlatan is nu in balbezit. Parlatan passt de bal zonder na te denken. Aksaraylı is nu in balbezit. Aydan onderschept slim de pass. Aydan geeft een lange en hoge pass. Sazalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Saraylı met een sublieme pass. Hepmert is nu in balbezit. Hepmert met een sublieme pass. Elibol is nu in balbezit. Elibol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
İltan trapt de bal weg van het doel. İstanbullu kopt de bal weg. Daar is Tuğra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltacı onderschept slim de pass. Baltacı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
İltan trapt de bal weg. Klungelig pakt Parlatan de bal. Parlatan passt de bal zonder na te denken. Ayıboğan is nu in balbezit. Ayıboğan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Aydoğdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilkan onderschept slim de pass. Bilkan geeft een hoge lob. Ayıboğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayıboğan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenerbahçeSk1. 34%, Taha FC 66%.
FenerbahçeSk1. - Taha FC 2:0