Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 12
  • Stadion: bucakfk Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1543
bucakfk MERSİN İY
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Soyugür rent richting de bal. Soyugür passt de bal in één keer door. Nizam is nu in balbezit. Akat verovert de bal door een tackle van achteren. Akat schiet op doel. Siper bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Akat neemt de hoekschop. Soyugür springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bucakfk - MERSİN İY 0:1

12e minuut.
Önkol heeft problemen om de bal te vangen. Mersinli bereikt de bal nog maar net als eerste. Önkol maakt een afschuwelijke overtreding. Önkol krijgt een gele kaart.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marangoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gökkentli probeert naar een medespeler te passen. Alsancak is nu in balbezit. Alsancak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mersinli speelt de bal door. Inworp. Akat met de inworp. Sakaryalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakaryalılar geeft een hoge lob. Siper bokst de bal weg.

43e minuut.
Belenardıç met een sublieme pass. Önkol speelt de bal door. Nizam is nu in balbezit. Akat onderschept slim de pass. Akat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marangoz is nu in balbezit. Marangoz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Belenardıç de bal. Alsancak rent richting de bal. Alsancak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bucakfk 46%, MERSİN İY 54%.
bucakfk - MERSİN İY 0:1

57e minuut.
Turba probeert naar een medespeler te passen. Önkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Önkol passt de bal zonder na te denken. Akat rent richting de bal. Akat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Belenardıç onderschept slim de pass. Sakaryalılar is nu in balbezit. Sakaryalılar passt de bal zonder na te denken. Soyugür is nu in balbezit. Soyugür haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gökkentli heeft problemen om de bal te vangen. Sakaryalılar is nu in balbezit. Sakaryalılar passt de bal zonder na te denken. Soyugür is nu in balbezit. Soyugür haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Kolcuoğlu met de inworp. Turkalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belenardıç krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Çimdik is nu in balbezit. Çimdik geeft de bal voor. Saraylı speelt de bal door. Gökkentli is nu in balbezit. Gökkentli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sakaryalılar passt de bal zonder na te denken. Önkol heeft problemen om de bal te vangen. Önkol geeft een hoge lob. Soyugür rent richting de bal. Soyugür draait met de bal, schiet en ... Siper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bucakfk 49%, MERSİN İY 51%.
bucakfk - MERSİN İY 0:1