Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MERSİN İY bucakfk
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dumanalmaz geeft een hoge lob. Altınayak kopt de bal weg. Nizam probeert de bal aan de voet te houden. Akat bereikt de bal nog maar net als eerste. Akat geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Saraylı is nu in balbezit. Belenardıç rent richting de bal. Saraylı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saraylı krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Gökkentli is nu in balbezit. Türkinan is nu in balbezit. Gökkentli verovert de bal door een tackle van achteren. Alsancak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsancak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Nizam rent richting de bal. Sakaryalılar onderschept slim de pass. Sakaryalılar passt de bal zonder na te denken. Soyugür is nu in balbezit. Soyugür schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MERSİN İY - bucakfk 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MERSİN İY 50%, bucakfk 50%.
MERSİN İY - bucakfk 1:0

53e minuut.
Gökkentli probeert naar een medespeler te passen. Mersinli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Türkinan zijn tegenspeler op de grond. Türkinan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MERSİN İY 58%, bucakfk 42%.
MERSİN İY - bucakfk 1:0