Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Efsane Ejderhalar FK SevKing United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Eser passt de bal in één keer door. Balaban rent richting de bal. Rodoper begaat een overtreding. Balaban raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Balaban kan niet meer verder spelen. Tepesiz komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Uludağ passt de bal met de wreef. İsfendiyar is nu in balbezit. Günaydın begaat een overtreding. Günaydın krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Eröz is nu in balbezit. İsfendiyar onderschept slim de pass. İsfendiyar passt de bal zonder na te denken. Çullu rent richting de bal. Çullu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Günaydın is nu in balbezit. Pekkor onderschept slim de pass. Pekkor speelt de bal door. Çullu rent richting de bal. Çullu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Uludağ speelt de bal door. Çullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eröz is nu in balbezit. İsfendiyar verovert de bal door een tackle van achteren. İsfendiyar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Uludağ rent richting de bal. Eröz onderschept slim de pass. Eröz geeft een lange en hoge pass. Altın bereikt de bal nog maar net als eerste. Altın geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Eröz probeert naar een medespeler te passen. Uçuran rent richting de bal. Uçuran passt de bal zonder na te denken. Eser rent richting de bal. Eser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Efsane Ejderhalar FK - SevKing United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efsane Ejderhalar FK 47%, SevKing United 53%.
Efsane Ejderhalar FK - SevKing United 1:0

58e minuut.
Tepesiz heeft problemen om de bal te vangen. Rodoper rent richting de bal. Tepesiz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tepesiz krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gerede bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerede geeft een lange en hoge pass. Yediyüz rent richting de bal. Uçuran is nu in balbezit. Uçuran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yavuzeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uçuran rent richting de bal. Uçuran speelt de bal door. Eser bereikt de bal nog maar net als eerste. Eser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Yediyüz is nu in balbezit. Yediyüz geeft de bal voor. Gerede kopt de bal weg. Eser rent richting de bal. Eser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efsane Ejderhalar FK 47%, SevKing United 53%.
Efsane Ejderhalar FK - SevKing United 1:0