Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 12
  • Stadion: Taha FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1335
Taha FC bucakfk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Hepmert passt de bal zonder na te denken. Perinçek heeft problemen om de bal te vangen. Mersinli rent richting de bal. Gökkentli is nu in balbezit. Gökkentli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gökkentli rent richting de bal. Alsancak rent richting de bal. Aydoğdu onderschept slim de pass. Gökkentli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkentli draait met de bal, schiet en ... İltan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hepmert probeert de bal aan de voet te houden. İltan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taha FC 51%, bucakfk 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taha FC - bucakfk 0:0

48e minuut.
Kolcuoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dadaloğlu met de inworp. Aydan rent richting de bal. Aydan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Saraylı geeft de bal voor. Inworp. Marangoz met de inworp. Gökkentli rent richting de bal. Gökkentli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nizam is nu in balbezit. Perinçek rent richting de bal. Mersinli is nu in balbezit. Parlatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlatan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Perinçek rent richting de bal. Perinçek geeft de bal voor. Klungelig pakt Kolcuoğlu de bal. Elibol rent richting de bal. Elibol schiet op doel. Siper bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taha FC 49%, bucakfk 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taha FC - bucakfk 0:0