Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Süleymanpaşa F.K. Söğütlü Spor Gücü
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 22.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Varna speelt de bal door. Neşe is nu in balbezit. Karşıyaka speelt de bal door. Kafkaf rent richting de bal. Kafkaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Karşıyaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirmen verovert de bal door een tackle van achteren. Sirmen speelt de bal door. Çelik rent richting de bal. Çelik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Çulcu geeft de bal voor. Balıkçı kopt de bal weg. Uras is nu in balbezit. Sirmen rent richting de bal. Sirmen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Neşe geeft een hoge lob. Coşkun kopt de bal weg. Karşıyaka probeert naar een medespeler te passen. Kafkaf is nu in balbezit. Kafkaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süleymanpaşa F.K. 53%, Söğütlü Spor Gücü 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Süleymanpaşa F.K. - Söğütlü Spor Gücü 0:0

46e minuut.
Kafkaf geeft een lange en hoge pass. İlter rent richting de bal. Varna is nu in balbezit. İlter verovert de bal door een tackle van achteren. İlter geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Vural met een snelle inworp. Coşkun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kafkaf de bal. Kafkaf draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Karşıyaka is nu in balbezit. Sirmen is nu in balbezit. Sirmen passt de bal met de wreef. Çelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süleymanpaşa F.K. 55%, Söğütlü Spor Gücü 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Süleymanpaşa F.K. - Söğütlü Spor Gücü 0:0